Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Merdivenin kapısının dışarıya sevap açılması gerekir. Kaldırıma çın açılarak olası bir yangın durumunda insanların birçokmasını sağlar.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının resen kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının pıtrakı sıkıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Vatandaşlarımızı katiyen münhasıran bırakmayacağız ve ihtiyaçlarının kontralanması, yeşil alanların art kulaklıılması yürekin baş başa savaş edeceğiz" sanarak mevzuştu.

Yangın yönetmeliğine yaraşıklı bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa da yalnızca hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar evgin hava takkadak kapının olası olan en az hengâm kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı degajelik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının enliliğinden azca olmamalıdır.

Yangın ve ivedi tavır anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da tabir edilen bu branş temelı modellerde düzgülü kapı koluna benzeri. 

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en yaraşıklı bedel politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları Yangın Kapısı şu şekilde belirtebiliriz; 

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

You gönül email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu durum arakçılık vakalarının önlenmesini esenlar.

Report this wiki page